На Калущині продовжують відновлювати об’єкти, пошкоджені стихією. ФОТО

У Калуському районі розпочато роботи щодо ліквідації наслідків стихії. Зокрема, укладено договори та проводяться роботи на об’єктах комунальної власності, які були пошкоджені стихією (відновлення...

У Калуському районі розпочато роботи щодо ліквідації наслідків стихії.

Зокрема, укладено договори та проводяться роботи на об’єктах комунальної власності, які були пошкоджені стихією (відновлення мостів і мостових переходів на дорогах комунальної власності, відновлення автомобільних доріг комунальної власності), інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Вже завершено відновлення одного з об’єктів – мостовий трубний переїзд на дорозі Тужилів-Голинь через річку Середня в селі Тужилів. Роботи проводилися за рахунок коштів резервного фонду держбюджету. Відновлення об’єкту дало можливість відновити належне сполучення між селами. Вартість відновлювальних робіт на мостовому трубному переїзді становить 177, 494 тисячі гривень.  

Для першочергових заходів із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Калуського району (враховуючи ОТГ) всього передбачено 19 523,544 тисячі гривень.

Читайте також: Івано-Франківський район можуть перейменувати на Галицький

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...