“Створення належних умов для військовослужбовців – обов’язок влади і громади”, – Федорів. ФОТО

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів відвідав пункт базування 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у місті Коломия, де детально ознайомився з умовами перебування наших...

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Віталій Федорів відвідав пункт базування 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади у місті Коломия, де детально ознайомився з умовами перебування наших військовиків.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

“Належне утримання і створення умов для військовослужбовців Збройних сил України є прямим обов’язком і влади, і всієї громади, адже саме вони забезпечують мир для всіх нас”, – сказав Віталій Федорів.

Командир бригади, Герой України Василь Зубанич ознайомив очільника області з умовами перебування військових на території пункту базування, завданнями, які здійснює командування підрозділу для розв’язання існуючих соціально-побутових проблем.

“Найближчим часом буде проведено відповідну нараду, на якій мною буде визначено конкретні доручення задля покращення умов для відпочинку та реабілітації наших хлопців після виконання завдань на східних рубежах держави, – зазначив Віталій Федорів. – Водночас, необхідно органам місцевого самоврядування, нашим громадянам долучитися до роботи з покращення умов військових. Це той крок, який кожен з нас може сьогодні зробити”.




Додамо, що з метою розв’язання соціально-побутових проблем, задоволення потреб військовослужбовців всі райони і міста області залучені до надання шефської допомоги військовій частині. Ними забезпечено придбання будівельних матеріалів та виконання робіт з реконструкції приміщень, обладнання наметового містечка і впорядкування території частини, проведення капітального ремонту казарми, гуртожитку і їдальні та створення умов для проведення планової бойової підготовки. Всього впродовж 2016 – 2020 років надано допомоги на суму понад  8 мільйонів гривень з бюджетних та позабюджетних коштів.




Читайте також: Поліцейські нагадали франківцям правила безпечного відпочинку на водоймах. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...