Пірнув і не виплив: на Городенківщині продовжуються пошуки 18-річного хлопця

24 серпня до ОКЦ УДСНС в області поступило повідомлення, про те, що під час відпочинку на Дністрі на Городенківщині, нирнув у воду та не...

24 серпня до ОКЦ УДСНС в області поступило повідомлення, про те, що під час відпочинку на Дністрі на Городенківщині, нирнув у воду та не виплив 18-річний хлопець.

Того ж дня , о 13.21 годині, для проведення пошукових робіт було направлено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП (5 чол.; 2 од. тех., з них 1 човен), які о 15.20 год. розпочали проведення пошукових робіт на р. Дністер.

Станом на 19.30 год. водолазами ВВРР АРЗ СП проведено обстеження близько 5 тис.м.кв. дна та за допомогою гідролокатора обстежено 10 тис.м.кв. водного середовища р. Дністер, пошукові роботи призупинено, особу не знайдено.

Вчора, 25 серпня, о 08.30 год. водолази ВВРР АРЗ СП відновили проведення пошукових робіт на р. Дністер, додатково від ДПРЧ-13 м. Городенка було залучено 1 човен та 2 чол.

Станом на 18.00 год. водолазами ВВРР АРЗ СП на 2-х човнах за допомогою гідролокатора проведено обстеження русла річки Дністер (з правого та лівого берегів) від с. Незвисько до с. Михальче Городенківського р-ну. (близько 50 км), гр, 2002 р.н. жителя с. Гавриляк Тлумацького р-ну. не виявлено, проведення робіт призупинено та буде продовжено сьогодні, 26 серпня.

Всього вчора, 25 серпня, від УДСНС в області до проведення пошукових робіт було залучено 7 чол. 3 од. тех., в т.ч. 2 човни.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Богородчанщині люди частково перекрили рух транспорту – поліція забезпечує публічний порядок

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...