В Івано-Франківську виявили декілька незаконних бігбордів

У Франківську працюють мобільні групи, які займаються інвентаризацією розміщених бігбордів. На тих, які не мають відповідного маркування та дозвільної документації, згідно рішення виконавчого комітету...

У Франківську працюють мобільні групи, які займаються інвентаризацією розміщених бігбордів.

На тих, які не мають відповідного маркування та дозвільної документації, згідно рішення виконавчого комітету міської ради “Муніципальна інспекція “Добродій” розміщує інформацію “Конструкція незаконна. Підлягає демонтажу”.

Таким чином вже “промарковані” нещодавно самовільно встановлені бігборди на перехресті вулиць Івасюка-Хоткевича та на вулиці Надрічній.

Готуються проєкти рішень про їх демонтаж. Зараз увага мобільних груп сфокусована на самовільно встановлених бігбордах. На черзі – сітілайти.

Також нагадуємо розповсюджувачам зовнішньої реклами про рішення виконавчого комітету міської ради від 15.07.2020 року №754 “Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Івано-Франківську” щодо зміни розміру плати, тарифів та зміни Уповноваженого органу на здійснення функцій визначених Порядком розміщення зовнішньої реклами у місті Івано-Франківську”, – зазначають в Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності ІФ міської ради.

Читайте також: Сміття та суха трава: наслідки пожеж на Прикарпатті

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...