В Іваниківці відбулися дводенні “Канікули з Богом” та велопроща до Погоні. ФОТО

До Дня незалежності України в с. Іваниківці Богородчанського протопресвітеріату відбулися два заходи – “Канікули з Богом” та велопроща до Погоні. Спершу, впродовж двох днів,...

До Дня незалежності України в с. Іваниківці Богородчанського протопресвітеріату відбулися два заходи – “Канікули з Богом” та велопроща до Погоні.

Спершу, впродовж двох днів, 21−22 серпня, на запрошення душпастирів парафії Святого Архистратига Михаїла, сестра-мироносиця Софія Фуштей організувала дводенні духовні навчання для катехитичної школи “Rosarium”.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Програма заходу складалася з духовної та розважальної частин. День розпочинався з Божественної Літургії та проповіді священика. Пізніше с. Софія молилася з учасниками спільноти, катехизувала їх, вела цікаві розмови про Бога і християнське життя, всі учасники спільноти брали участь у веселих іграх, співали українських пісень і танцювали банси. Таким чином місцеві діти протягом двох днів проводили свій час при парафії. Головна тема духовних наук та катехизацій – “Життя з Богом”.

Спільне пережиття радісних і відповідальних моментів – надзвичайно потужно об’єднує парафіяльну спільноту. Робить з неї живу церкву Христову. Таким чином Іваниківська парафія Святого Архистратига Михаїла протягом останніх трьох років значно виросла у питаннях єдності, підтримки і любові“, – переконані парафіяльні душпастирі.

А вже в сам День незалежності України вівтарна дружина та молодь парафії взяли участь у велопрощі до Погоні. Протягом всього паломницького руху на велосипедах учасників гаряче сигналами на трасі вітали зустрічні водії. Паломництво було присвячене подяці Богові за дар життя, громадянства і приналежності до цієї держави.

В Погоні сотрудник парафії Святого Архистратига Михаїла о. Віталій Козінчук відслужив подячну Святу Літургію, після якої всі прочани молилися Хресну дорогу і отримали повний відпуст.

Читайте також: В Івано-Франківську виявили декілька незаконних бігбордів

Категорії
Культура
Новини
Loading...