Поліцейські Івано-Франківщини встановили місцезнаходження дівчини, яку шукали всю ніч. ФОТО

Усю ніч і до моменту виявлення дитини пошукові групи, в які входили поліцейські, рятувальники, нацгвардійці та небайдужі громадяни прикладали максимум зусиль, щоб розшукати 13-річну...

Усю ніч і до моменту виявлення дитини пошукові групи, в які входили поліцейські, рятувальники, нацгвардійці та небайдужі громадяни прикладали максимум зусиль, щоб розшукати 13-річну дівчинку з Калуського району.

Зокрема, ретельно обстежували територію села, його околиць, в тому числі берегів місцевої річки та лісового масиву. Дитина вже у безпеці. З нею все гаразд. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці її зникнення.

Повідомлення про те, що з вечірньої прогулянки з собакою не повернулася малолітня дитина, у поліцію надійшло сьогодні поопівночі. До села, де вона проживає, негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції, ювенальної превенції, розшуківці, кінологи зі службовою собакою. До пошуків залучили й поліцейських інших підрозділів Калуського відділу поліції, бійців Національної гвардії та рятувальників. Долучилися й місцеві мешканці. Спільні пошуки дали результати. Дівчинку виявили на околиці лісу біля сусіднього села сьогодні близько обіду.

Практично через півдоби пошуків ювенальні поліцейські, які разом з мамою розшукували дівчинку, помітили її біля лісу поруч з сусіднім селом. За словами дитини, вона напередодні увечері заблукала в лісі і змогла вибратися лише сьогодні. Деталі встановлюють поліцейські.


Читайте також: Прикарпатські поліцейські спілкуються з дітьми та їхніми батьками. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...