У Франківську поліцейські затримали магазинних крадіїв

Впродовж доби поліцейські охорони двічі виїжджали до охоронюваних супермаркетів, де зафіксували дрібні крадіжки – обидва рази на пульт централізованої охорони надходив сигнал “Тривога”. Перший...

Впродовж доби поліцейські охорони двічі виїжджали до охоронюваних супермаркетів, де зафіксували дрібні крадіжки – обидва рази на пульт централізованої охорони надходив сигнал “Тривога”.

Перший раз, поліцейські охорони прибули до магазину по вулиці Миколайчука близько 10 години ранку. На місці події до них звернувся старший охорони торгівельного закладу і вказав на двох молодиків, які намагалися винести за межі каси неоплачений товар. Працівники поліції негайно затримали підозрюваних, якими виявилися 28-річний та 23-річний місцеві жителі. Під час поверхневого огляду в обох затриманих виявили по пляшці коньяку та плитку шоколаду.

Вдруге сигнал “Тривога” сповістив правоохоронців знову про скоєння крадіжки. Зловмисником виявився 36-річний івано-франківець, а спокусився він на п’ять плиток шоколаду. Чоловік, підійшовши до прилавку з солодощами, почав швидко ховати шоколад до кишень. Побачивши підозрілі дії чоловіка, охоронець магазину простежив чи товар буде оплачений. Але, оскільки підозрюваний навіть не зупинився біля касира, не гаючи ні хвилини, натиснув «тривожну» кнопку поліції охорони.

В обох випадках на громадян було складено протокол за ст. 51 КУпАП (Дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки).

Читайте також: За добу на Прикарпатті спіймали 10 нетверезих водіїв

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...