Пилорама, господарська будівля і суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 2 вересня о 08:09...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

2 вересня о 08:09 в селі Крилос Галицького району виникла пожежа дерев’яної будівлі пилорами. Вогнем знищено будівлю пилорами, деревообробні верстати. Причина виникнення пожежі – попадання розряду блискавки.

О 15:17 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:22 в місті Івано-Франківськ на вулиці Набережна виникла пожежа автомобільної шини на відкритій території.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:37 в місті Тлумач на вулиці Винниченка виникла пожежа моторного відсіку легкового автомобіля ВАЗ. Вогнем пошкоджено електропроводку автомобіля. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 22:57 в селі Білі Ослави Надвірнянського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю. На пожежі врятовано господарську та житлову будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

3 вересня о 02:13 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецька виникла пожежа побутового сміття в сміттєбаку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Миколайчука виникла пожежа побутового сміття в пластмасовому сміттєбаку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківську на Шпитальній трапилася ДТП

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...