Нове розмежування: які райони Івано-Франківської області потрапили до “червоної зони”

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 вересня затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Вони впливають на...

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 вересня затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Вони впливають на карантинні правила у регіоні.

Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони залишилися у червоній зоні.

Про це у Телеграм-каналі повідомив Олег Немчінов, міністр Кабінету міністрів.

У помаранчевій зоні міста Болехів, Бурштин та Яремче, Богородчанський, Верховинський, Галицький, Городенківський, Долинський, Калуський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони.

Нагадаємо, раніше Городенківський район був у “червоній” зоні. 

Від 00 годин 00 хвилин 07 вересня (у понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Для визначання зон враховують 4 показники: завантаженість ліжок у лікарнях, середня кількість тестувань у регіоні, виявлення нових випадків та динаміка зростання нових випадків інфікування.

Помаранчева зона – до згаданих обмежень додають припинення діяльності закладів розміщення, крім готелів, обмеження діяльності розважальних закладів і закладів харчування у нічний час, діяльності спортзалів, фітнес-залів, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також обмеження для масових заходів – 1 людина на 20 кв м і не більше 100 осіб.

Червона зона – це заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, закриття ресторанів, ТРЦ тощо.

Читайте також: В Івано-Франківську виявили двох водії з імовірно підробленими документами. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...