Амбулаторії Ямницької ОТГ отримали два нові кисневі концентратори. ФОТО

Керівництво Ямницької об’єднаної територіальної громади передало для потреб КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької ОТГ кисневі концентратори – апарати для виділення молекул кисню з...

Керівництво Ямницької об’єднаної територіальної громади передало для потреб КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ямницької ОТГ кисневі концентратори – апарати для виділення молекул кисню з атмосфери, їх концентрації і подачі у вигляді потоку чистого кисню.

Два кисневі концентратори місткістю  5  літрів на загальну суму 39000 грн. було придбано за кошти Ямницької сільської ради ОТГ і передано для використання у роботі Ямницької та Павлівської амбулаторій КНП “ЦПМСД”, повідомляють на сайті Ямницької ОТГ.

В умовах епідемії коронавірусу концентратор кисню дає можливість полегшити стан хворих на цю недугу, у яких порушується робота дихальної системи, надати допомогу до приїзду карети  “швидкої допомоги”.

Сільський голова Роман Крутий зазначив, що таке медичне обладнання є суттєвим для роботи персоналу КНП.

Ми продовжуємо підтримувати і покращувати матеріально-технічне забезпечення наших медичних закладів. Особливо це необхідно зараз, коли триває боротьба з коронавірусом. Звісно, хотілося б, щоби це обладнання не знадобилося у використанні, і щоби люди не хворіли. Проте розуміємо, що в умовах пандемії маємо забезпечити нашим мешканцям якісне медичне обслуговування і надати при потребі всю необхідну допомогу“, – наголосив Роман Крутий.

Керівник КНП “ЦПМСД” Марина Островська та завідувач Павлівською амбулаторією Галина Третяк щиро подякували керівництву громади за нове обладнання та постійну підтримку.

Читайте також: Прикарпатців закликають 19 вересня приєднатися до Всесвітнього дня прибирання

Категорії
Життя
Новини
Loading...