Прикарпатські поліцейські відвідали сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. ФОТО

Ювенальні поліцейські Івано-Франківщини пильнують за безпекою дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах Спільно із працівниками служб у справах дітей вони проводять...

Ювенальні поліцейські Івано-Франківщини пильнують за безпекою дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах

Спільно із працівниками служб у справах дітей вони проводять перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та мають на вихованні дітей. Зокрема, велику увагу приділяють сім’ям, де батьки чи опікуни можуть зловживати спиртними напоями та вчиняти насильство.

Під час відвідування таких родин працівники ювенальної превенції перевіряють умови проживання дітей, з дорослими проводять профілактично-роз’яснювальну роботу.

“Водночас ювенальні поліцейські виявляють та документують факти неналежного виконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей. Від початку поточного року складено 575 адміністративних протоколів за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Наголошуємо дорослим дбати про безпеку дітей!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Яремчанські поліцейські виявили незаконне перевезення піщано-гравійної суміші. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...