Держпродспоживслужба Прикарпаття попереджає про небезпечну рибу

Держпрождспоживслужба повідомляє про два випадки захворювання на ботулізм з трьома постраждалими у Харківській та Луганській областях, які пов’язані із вживанням риби в’яленої (лящ). З...

Держпрождспоживслужба повідомляє про два випадки захворювання на ботулізм з трьома постраждалими у Харківській та Луганській областях, які пов’язані із вживанням риби в’яленої (лящ).

З метою недопущення погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації щодо захворювання на ботулізм Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області доводить до відома операторів ринку та споживачів про можливий обіг небезпечної рибної продукції та фальсифікацію документів на неї .

У разі виявлення продукції ФОП Цирковнюка А.О. (адреса потужності: вул. Чкалова,1Б, с. Луб’янка, Бородянський район, Київська область) та ФОП Шипко Я.В. (адреса відсутня) – вжити заходів щодо підтвердження її походження.

“У разі встановлення фальсифікації – повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або територіальні управління”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сумна статистика: за минулий тиждень на Франківщині сталося 28 ДТП, 3 – з потерпілими

Категорії
Життя
Новини
Loading...