“Армія ММА”: в Івано-Франківську битимуться учасники бойових дій. ВІДЕО

Вже вдруге в Україні відбудеться чемпіонат зі змішаних єдиноборств серед учасників бойових дій. 12 учасників бойових дій на Сході України знову боротимуться за титул...

Вже вдруге в Україні відбудеться чемпіонат зі змішаних єдиноборств серед учасників бойових дій.

12 учасників бойових дій на Сході України знову боротимуться за титул чемпіона з зі змішаних єдиноборств ММА, пише Галичина.

Організатори кажуть, що з попереднього досвіду зрозуміло, що змагання допомагають бійцям реабілітуватись та звикнути до звичного життя.

Змішані єдиноборства допомагають бійцям відновити фізичну підготовку. Під час тренувань бійці між собою спілкуються, вони одне одного розуміють, і це є така своєрідна підтримка бійцю і його сім’ї, – каже ініціатор проєкту Назар Кішак.

Олег другий рік поспіль бере участь в змаганнях. Каже займається в залі вже понад три роки і крім фізичної підготовки, має змогу розслабитись морально:

Іду в зал не тільки як учасник бойових дій, а так як і у звичайна людина, в якої є свої проблеми, які назбируються протягом дня, тижня. Ти приходиш в зал, займаєшся фізично і добре почуваєшся.

Змагання планували провести ще у березні, але через пандемію коронавірусу чемпіонат довелось відкласти.

На жаль, цього року склалась така ситуація, що під час пандемії ми маємо дотримуватись правил “червоної” зони, але хочеться, щоб Франківськ вийшов з цієї зони і більше людей побачили наш проєкт, – каже організатор змагань.

Турнір відбуватиметься за основними правилами ММА, але до них внесуть деякі корективи.

Цього року в нас є професійні судді, які дуже знають свою роботу на відмінно, тому я думаю, порушень не буде, – каже менеджер проєкту Микола Блащук.

Змагання пройдуть 25 вересня у Палаці Потоцьких.

Читайте також: В Івано-Франківську облаштували веселу дорогу до школи

Категорії
Спорт
Новини
Loading...