Патрульні оперативно розшукали водія, котрий збив велосипедиста та втік. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Івано-Франківську, по вулиці Івасюка, де легковик наїхав на велосипедиста та з місця події скрився. Поліцейським знадобилося пів години, щоб розшукати...

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Івано-Франківську, по вулиці Івасюка, де легковик наїхав на велосипедиста та з місця події скрився.

Поліцейським знадобилося пів години, щоб розшукати водія-порушника, інформують у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 8 вересня, близько 17 години до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Івасюка автомобіль “Nissan”, здійснив наїзд на велосипедиста та втік.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група поліції. Як попередньо встановлено, 28-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем “Nissan Sunny”, рухаючись в напрямку вулиці Хоткевича, проявив неуважність та допустив наїзд на 62-річного велосипедиста, який їхав у тій же смузі руху, що і автомобіль. Після чого з місця події водій на машині втік.

У результаті ДТП велосипедиста з травмами доставлено до лікувального закладу.

Поліцейські негайно розпочали першочергові заходи, направлені на розшук автомобіля, яким було збито велосипедиста та встановлення особи його керманича. За півгодини патрульні Івано-Франківська розшукали правопорушника біля гаражних кооперативів по вулиці Микитинецькій, коли останній мав намір заховати автівку у гараж.

За результатами зослідування він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Поліція встановлює причини та обставини події.

“Не сідайте за кермо напідпитку! Безпека на дорогах залежить найперше від самих водії. Пам’ятайте! Життя безцінне — бережіть його!” – закликають правоохоронці.

Читайте також: Не дотримувалися дистанції: у Франківську трапилася ДТП

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...