Прикарпатець, який обікрав дитячий садок, отримав вирок суду

За участю Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури до реальної міри покарання засуджено раніше судимого чоловіка за крадіжку із проникненням у приміщення та порушення недоторканості...

За участю Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури до реальної міри покарання засуджено раніше судимого чоловіка за крадіжку із проникненням у приміщення та порушення недоторканості житла (ч. 3 ст.185, ч.1 ст.162 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

39-річний мешканець смт Богородчани під час невідбутого покарання у виді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком, призначеного попереднім вироком суду, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у квітні 2020 року проник до дитячого садка, звідки викрав продукти харчування.

Крім того, через 3 дні після скоєного зловмисник зайшов на територію підсобного приміщення мешканки с. Росільна Богородчанського району, однак не взяв нічого.

Урахувавши те, що обвинувачений раніше судимий, а також приєднавши частину невідбутого покарання, суд визнав його винним в інкримінованих злочинах та засудив до 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Читайте також: На Прикарпатті судитимуть колишню працівницю банку, яка привласнила 130 тис. грн.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...