З Прикарпаття примусово депортують росіянина

З території Івано-Франківщини примусово повертають на історичну батьківщину громадянина Російської Федерації. Міграційна служба Івано-Франківської області у межах своєї компетенції фіксує і реагує на факти...

З території Івано-Франківщини примусово повертають на історичну батьківщину громадянина Російської Федерації.

Міграційна служба Івано-Франківської області у межах своєї компетенції фіксує і реагує на факти правопорушень, пов’язаних з недотриманням іноземцями строків законного перебування в Україні. До прикладу, упродовж останнього часу міграційники спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіціі зібрали достатньо аргументованих матеріалів для видворення 58-річного громадянина Російської Федерації.

Як з’ясовано, ця особа певний час відбувала покарання у в’язниці за вчинення насильницького злочину (заподіяння тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого). Після звільнення з колонії на території Івано-Франківської області росіянин мав покинути Україну, однак зігнорував вимогами міграційного законодавства. За декілька днів правопорушник змушений буде повернутися до країни походження.

З метою позбавлення раніше засудженої особи впливу на криміногенну ситуацію, забезпечення національної безпеки та публічного порядку Управління ДМС України в Івано-Франківській області прийняло рішення про примусове повернення росіянина на його історичну батьківщину і зобов’язало виконати рішення до 16 вересня”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Коломийщині у ДТП постраждало двоє людей. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...