Тисменицькі рятувальники нагадали громадянам правила безпеки, щоб уникнути побутових пожеж

Сьогодні, 10 вересня, працівники Тисменицького районного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області провели масово-роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Тисмениця щодо запобігання виникненню пожеж...

Сьогодні, 10 вересня, працівники Тисменицького районного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області провели масово-роз’яснювальну роботу з мешканцями міста Тисмениця щодо запобігання виникненню пожеж в побуті.


Рятувальники розповіли людям, що найчастіше пожежі в житловому секторі виникають внаслідок необережного поводження з пічним опаленням, через несправні побутові прилади та перенавантаження електромережі, пише  Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Основною метою заходу було наголосити на необхідності обережного поводження з вогнем як у побуті, так і на відкритих територіях.

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення пожеж у житловому секторі, рятувальники закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

Читайте також: За вихідні на Прикарпатті провели 35 масових заходів

Категорії
Життя
Новини
Loading...