Чотири школи на Прикарпаття пішли на повну самоізоляцію через виявлені випадки зараження COVID-19

Станом на 13 годину 11 вересня в Івано-Франківській області у семи школах запроваджений режим самоізоляції через виявлені випадки коронавірусної інфекції.  Про це Галці повідомив...

Станом на 13 годину 11 вересня в Івано-Франківській області у семи школах запроваджений режим самоізоляції через виявлені випадки коронавірусної інфекції. 

Про це Галці повідомив директор департаменту науки і освіти Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович.

Зокрема чотири школи закриті повністю, ще у трьох на самоізоляцію пішли лише окремі класи. Також припинив роботу один дитячий садок у Надвірнянському районі.

У повній самоізоляції зокрема школи у Витвицькій, Олешанській, Верхнянській ОТГ і одна школа у Тлумацькому районі. Окремі класи пішли у самоізоляцію у двох школах Заболотівської ОТГ і Нижньовербізській ОТГ.

Кімакович повідомив, що лише в одному випадку школи і класи пішли в самоізоляцію через хворого учня, решта – через випадки COVID-19 у вчителів.

В Івано-Франківській області 700 є шкіл. Однак заклади в Івано-Франківську, Калуші та Коломиї, а також у Тисменицькому і Косівському районі не розпочинали навчання через червону карантинну зону.

Читайте також: В Івано-Франківську запрацюють дитсадки, школи – на дистанційному

Категорії
Життя
Новини
Loading...