Житловий будинок, автівка та суха трава: наслідки пожеж на Франківщині

За минулу добу, 14 вересня, в Івано-Франківській області зареєстрували 8 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь,...

За минулу добу, 14 вересня, в Івано-Франківській області зареєстрували 8 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 18:26 в місті Галич на вулиці Львівська виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:19 в місті Рогатин в урочищі Бабинці виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:00 в місті Івано-Франківськ на вулиці Снігуровича виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому баку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:03 в селі Ганусівка Тисменицького району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. На пожежі врятовано 1 господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:26 в місті Бурштин на вулиці Шухевичів виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

15 вересня о 01:41 в місті Яремче на вулиці Петраша виникла пожежа легкового автомобіля. Вогнем знищено моторний відсік. На пожежі врятовано салон та кузов автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:38 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа даху недіючої будівлі магазину. На пожежі врятовано 1 будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 02:57 в селі Гринява Верховинського району виникла пожежа кімнати житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стелю. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Втратили орієнтування: на Прикарпатті грибники добу блукали у лісі

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...