У Креховичах заасфальтували пів села. Інша половина – без дороги. ФОТО/ВІДЕО

Жителі урочища Засівка, що у селі Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ, вимагають капітального ремонту центральної дороги. 11-го вересня організували схід села, щоб вирішити це питання. У...

Жителі урочища Засівка, що у селі Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ, вимагають капітального ремонту центральної дороги. 11-го вересня організували схід села, щоб вирішити це питання.

У Креховичах проживає близько двох з половиною тисяч людей. Від траси Чернівці-Мамалига до амбулаторії – асфальт, далі – ґрунтова дорога, пише “Суспільне”.

Жителька села Оксана Винник припускає, що через два роки від цього ґрунтового шляху нічого не залишиться.

Дорогу нам ніби трішки намагаються поправити, екскаватором вирівнюють, на якийсь час стає. Ходимо по камінню, шпортаємося. Їхати неможливо, йти неможливо, але якось даємо раду. Діти не можуть возитися на роверах, тому що камінь на камені або яма на ямі”, – розповідає Оксана Винник.

Перший заступник селищного голови Брошнів-Осадської ОТГ Богдан Мельник каже, що у громаді відремонтували частину доріг.

У сторону Засівки зроблено добрячі два кілометри асфальту. До повороту до моста не було дороги, а зараз вже є“, – каже він.

Люди вимагали і облаштувати зупинки для транспорту та зробити деякі вулички проїзними для швидкої медичної допомоги.

На збори села приїхав голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів. За його словами, на продовження укладення асфальту на центральній дорозі витратять післяпаводкові гроші, які повинні надійти від держави.

Зроблено капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Залізнична на три мільйони гривень, від траси Чернівці-Мамалига до моста. За три роки зроблено міст вартістю близько десяти мільйонів гривень. Також в напрямку Засівки ще на півтора мільйона зроблено дорожнього покриття цієї ж вулиці. В загальному, з першого січня 2017-го року по сьогоднішній день на роботи у напрямку урочища Засівка вкладено близько 14,5 мільйонів гривень“, – розповів Назарій Іванів.

Читайте також: У Франківську легковик збив пішохода

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...