Поліцейські Івано-Франківщини взяли участь у Всеукраїнському чемпіонаті Нацполіції із практичної стрільби. ФОТО

Турнір під гаслом “Потужність-Швидкість-Влучність” відбувся на Херсонщині. У чемпіонаті взяли участь рекордна кількість учасників – понад 100 найкращих спортсменів-стрільців у складі 27 поліцейських команд...

Турнір під гаслом “Потужність-Швидкість-Влучність” відбувся на Херсонщині.

У чемпіонаті взяли участь рекордна кількість учасників – понад 100 найкращих спортсменів-стрільців у складі 27 поліцейських команд з усіх областей України, Департаментів патрульної поліції та поліції охорони, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Серед учасників і наші найкращі та найвлучніші працівники поліції, яким вдалося здобули 12 місце.

Команду спортсменів представляли троє бійців спецпідрозділу Управління “Корпус оперативно-раптової дії” та фахівець 1 категорії Тренінгового центру ГУНП в Івано-Франківській області Роман Тринога.

Правоохоронці змагалися у шести видах вправ. Організатори змагань на полігоні змоделювали для учасників різні ситуації застосування вогнепальної зброї, в яких поліцейські продемонстрували свою майстерність.

Вправи виконувалися з різних положень для стрільби з місця і в русі. Також у кожній вправі були зімітовані умови, в яких чисто теоретично може потрапити правоохоронець.

Усі спортсмени на максимумі виконали заявлені шість обов’язкових вправ, які відрізнялися рівнями складності, кількістю мішеней і числом мінімальних пострілів.

Читайте також: Поліцейські розслідують обставини аварій, у яких травмувалася дитина та пасажирка квадроцикла. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...