Магазин, суха трава та сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби рятувальники ліквідували 7 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 17 вересня о...

Минулої доби рятувальники ліквідували 7 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

17 вересня о 06:12 в місті Коломия на вулиці Стефаника виникла пожежа дверей магазину. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:17 в селі Старий Лисець Тисменицького району виникла пожежа недіючої будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:05 Івано-Франківськ на вулиці Манюха виникла пожежа дерева на відкритій території.  Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:38 в селищі міського типу Перегінське Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:05 в селі Голинь Калуського району виникла пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:25 в селищі міського типу Чернелиця Городенківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:15 в селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради трапилася пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Франківщині 12 років не можуть збудувати міст. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...