Повідомлено про підозру водію, який залишив місце ДТП на Косівщині

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури водію, який учинив ДТП на Косівщині, повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть...

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури водію, який учинив ДТП на Косівщині, повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Встановлено, що 21 вересня підозрюваний, рухаючись автомобілем “Skoda Octavia”, не справився з керуванням і допустив з’їзд із проїжджої частини дороги. У результаті цього транспортний засіб перекинувся та опинився в кюветі. Один із пасажирів загинув на місці події, інший – доставлений без свідомості до медзакладу.

Після ДТП водій покинув місце аварії й залишив без допомоги пасажира, але наступного дня самостійно прийшов до відділення поліції.

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Сторона обвинувачення наполягатиме на триманні під вартою. Слідчі дії тривають.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду“, – нагадують у прокуратурі.

Читайте також: Понад пів сотні прикарпатців заблокували дорогу національного значення. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...