На Городенківщині запрацював оновлений центр туризму і краєзнавства учнівської молоді. ФОТО

Сьогодні, 24 вересня, у селі Незвисько Городенківського району відкрили оновлене приміщення районної філії обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Про це інформує...

Сьогодні, 24 вересня, у селі Незвисько Городенківського району відкрили оновлене приміщення районної філії обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Участь у заході взяли заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей, голова Городенківської районної державної адміністрації Володимир Лавасов, представники духовенства та громада села.

Вітаючи педагогів та вихованців закладу, Євген Фербей зазначив:

За час діяльності у закладі сформувався висококваліфікований, досвідчений колектив педагогів. Тут створені якісні умови для розвитку здібностей кожної дитини. Також є всі передумови, щоб даний заклад став для майже трьохсот дітей центром змістовного позашкільного дозвілля і розвитку“.

За словами Євгена Фербея, обласна державна адміністрація приділяє велику увагу розвитку позашкільної освіти. Адже на території області діють 58 позашкільних закладів системи освіти, де виховується майже 38 тисяч дітей.

Наше завдання – дати можливість кожній дитині займатися і розвиватися у сучасних і якісних умовах, – наголосив управлінець. – Створити середовище, в якому кожен вчитель зможе передати своїм учням здобуті знання і вміння“.

Зазначимо, що з обласного бюджету для ремонтних робіт Городенківської філії обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, спрямовано 850 тис. грн.

Читайте також: Як в Івано-Франківській ОТГ відзначать Міжнародний день людей похилого віку

Категорії
Життя
Новини
Loading...