Житловий комплекс від M GROUP DEVELOPMENT потрапив у десятку найвищих будинків Польщі

На польському YouTube-каналі Warszawskie Weżowce з‘явилось відео про найвищі хмарочоси Польщі. В ролику розповідається про багатоповерхівки з різних регіонів країни, окрім столиці Польщі –...

На польському YouTube-каналі Warszawskie Weżowce з‘явилось відео про найвищі хмарочоси Польщі. В ролику розповідається про багатоповерхівки з різних регіонів країни, окрім столиці Польщі – Варшави. До переліку потрапив і житловий комплекс Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT. Мова йде про житловий будинок Capital Towers, який реалізується в польському місті Жешув.

M GROUP DEVELOPMENT – це міжнародна будівельна компанія, яка була заснована в Україні, а саме в місті Івано-Франківськ. За 10 років своєї діяльності компанія не лише вийшла на всеукраїнський, але і покорила міжнародний ринок. Зараз M GROUP DEVELOPMENT активно функціонує в Україні та Європі, а одним із найуспішніших проєктів компанії є житловий комплекс Capital Towers (“Столичні Вежі”).

Capital Towers — грандіозний проєкт навіть для польського ринку. Сучасний будинок знаходиться у самому серці Жешува, з панорамою на стародавній замок та неподалік Площі Ринок (міської Ратуші). Розташування комплексу – зручне та комфортне, поруч ­є найбільший торговий центр “Міленіум” та Університетське містечко. А ще мальовнича набережна ріки Вислок — улюблене місце відпочинку місцевих жителів. Це один з найвищих будинків Польщі та один з найамбітніших проєктів компанії.

M GROUP DEVELOPMENT: завжди на висоті!

Читайте також: Франківська веслувальниця виграла дві медалі на Кубку світу в Угорщині

Категорії
Життя
Новини
Loading...