Прикарпатські поліцейські відвідади дітей, які мають порушення слуху. ФОТО

Це вже друга зустріч правоохоронців зі школярами. Поліцейські жестовою мовою поспілкувались з дітьми, які мають порушення слуху. Їм дуже потрібна увага та підтримка. Зокрема...

Це вже друга зустріч правоохоронців зі школярами. Поліцейські жестовою мовою поспілкувались з дітьми, які мають порушення слуху. Їм дуже потрібна увага та підтримка. Зокрема і правоохоронців, адже діти мають розуміти, що поліція завжди готова їм допомогти.

З нагоди відзначення Міжнародного дня жестової мови та тижня глухих поліцейські Івано-Франківщини відвідали Калуську спеціальну школу Івано-Франківської обласної ради.

Поліцейські, які мають навики з основ жестової познайомились з дітками та ознайомили їх зі своєю роботою.

Школярі разом з поліцейськими розмальовували малюнки, виготовляли світловідбиваючі флікери, навчали ПДР, демонстрували та давали приміряти спецзасоби та посидіти в службових автомобілях. Найголовніше – всі отримали позитивні емоції”, – йдеться у повідомленні.

Довідково: щороку в останню неділю вересня суспільство відзначає Міжнародний день глухих. Ця подія – є приверненням уваги суспільства до людей, які мають порушення слуху та потребують нашої з вами уваги і допомоги.

Читайте також: У найстарішому храмі Коломиї освятили відреставрований хрест. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...