30-річного прикарпатця судитимуть за незаконну рубку дерев

За процесуального керівництва Долинського відділу Калуської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 30-річного місцевого мешканця за фактом учинення...

За процесуального керівництва Долинського відділу Калуської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 30-річного місцевого мешканця за фактом учинення незаконної порубки лісу, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 4ст. 246 КК України).

Про це інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

Слідством установлено, що вказаний громадянин здійснив незаконну вирубку 32 дерев різних порід на території ДП “Болехівське лісове господарство”, чим заподіяв тяжкі наслідки навколишньому природному середовищу, спричинивши майнову шкоду в розмірі 280 тис. грн.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатські рятувальники відкачували воду з підтоплених домогосподарств. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...