Прикарпатець за день пограбував літню жінку та кафе

Поліцейські Коломийщини оперативно затримали прикарпатця, який впродовж дня здійснив дві крадіжки. За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження та з’ясовують всі обставини подій. До...

Поліцейські Коломийщини оперативно затримали прикарпатця, який впродовж дня здійснив дві крадіжки.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження та з’ясовують всі обставини подій. До поліції Коломийського району звернулась 80-річна місцева мешканка та повідомила, що невідомий чоловік зайшов до її помешкання і представився товаришем сина. Зловмисник заговорив її та пограбував, заволодівши мобільним телефоном. Після того втік з місця події.

Цього ж дня надійшло ще одне звернення від власниці місцевого кафе. Жінка повідомила поліцейським, що з приміщення закладу викрали мобільний телефон. Крім того, потерпіла вказала, що до крадіжки ймовірно причетний відвідувач закладу та описала його зовнішність.

Через декілька хвилин оперативникам спільно з працівниками сектору реагування Коломийського відділу поліції вдалося розшукати та затримати зловмисника. Йдеться про 35-річного місцевого мешканця, який раніше неодноразово судимий за майнові злочини та на даний час ніде не працює.

Під час огляду у затриманого поліцейські виявили один мобільний пристрій, а інший він встиг продати.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України. Прикарпатцю оголошено про підозру за вчинення кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Суд обрав затриманому запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...