В Івано-Франківську затримали двох нетверезих дебоширів. ФОТО

Сьогодні, 1 жовтня, в Привокзальному сквері працівники Муніципальної інспекції помітили двох чоловіків в стані алкогольного сп’яніння, які гучно розмовляли та вживали нецензурну лайку. Між...

Сьогодні, 1 жовтня, в Привокзальному сквері працівники Муніципальної інспекції помітили двох чоловіків в стані алкогольного сп’яніння, які гучно розмовляли та вживали нецензурну лайку.

Між чоловіками виник конфліт через гроші, які один з них дав іншому на покупку випивки, а той не виконав обіцяне. На той момент чоловіки вже перебували в стані алкогльного сп’яніння.

Після того, як до них підійшли працівники Муніципальної інспекції щоби заспокоїти, вони переключили свою агресію на інспекторів. На усні зауваження не реагували, та почали погрожувати фізичною і ще агресивніше себе поводити.

Інспектори повідомили поліцію. На місце поліцейські, але також не змогли заспокоїти дебоширів. Працівники Муніципальної інспекції надали письмові пояснення, а обох порушників було затримано, і доставлено до міського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

Читайте також: Прикарпатець за день пограбував літню жінку та кафе

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...