На Городенківщині горіла господарська будівля, в Стопчатові – вантажівка: наслідки пожеж на Прикарпатті

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі. Про це інформують в Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися. 12 жовтня о...

Минулої доби рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це інформують в Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

12 жовтня о 16:34 в селі Чернятин Городенківського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та стіни господарської будівлі. На пожежі врятовано житловий будинок та господарську будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:47 в місті Калуш виникла пожежа пластмасового сміттєвого баку на прибудинковій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

О 20:05 в селі Велика Кам’янка Коломийського району виникла пожежа складу з зерном на території сільськогосподарського підприємства ТОВ “Компанія “Агро-дует”. Вогнем знищено приміщення складу з зерном. На пожежі врятовано приміщення складу, склад з ПММ в якому розміщувалось 2 ємності дизельного палива. Попередня причина пожежі – коротке замикання електропроводки сушки.           

О 21:11 в селі Стопчатів Косівського району виникла пожежа вантажного автомобіля “МАН”. Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. На пожежі врятовано вантажний автомобіль. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: За розкриття злочинів відзначили прикарпатських поліцейських. ФОТО

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...