В Городенці стартував проект “Освітня станція “Д”

10-11 жовтня громадська організація “Інститут неформальної освіти” за підтримки відділу культури, молоді та спорту РДА та районної бібліотеки ім. Л. Мартовича розпочали реалізацію проєкту...

10-11 жовтня громадська організація “Інститут неформальної освіти” за підтримки відділу культури, молоді та спорту РДА та районної бібліотеки ім. Л. Мартовича розпочали реалізацію проєкту “Освітня станція “Д”, що проводиться у рамках проектів USAID.

Мета проєкту – залучення до обговорення соціальних тем молоді з малих громад та надання їм інструментів щодо відстоювання толерантності та плюралізму через дебати.

До участі у проєкті запрошено 12 учасників віком від 15 до 22 років. Протягом перших воркшопів вони мали можливість ознайомитися із презентацією від Інституту неформальної освіти та проекту, зокрема, із з поняттям дебати та їх видами, вчитися аналізувати інформацію і аргументувати власну думку і взяти участь у дебатах.

Наступні заняття заплановані 17-18 жовтня, а далі на кращих учасників чекають онлайн-зустрічі з активістами з південно-східних регіонів України, одноденний дебатний турнір із представниками цих регіонів та фінальний етап – участь у 4-хденному WE.Forum, де 15 учасників з всіх районів нашої області та 15 учасників із південно-східних областей України матимуть можливість створити арт-інсталяції, провести дебатний міні-турнір та взяти участь у інших видах активної діяльності.

Всі заняття проходять із дотриманням карантинних вимог та норм.

Читайте також: В обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...