Посадовців Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи підозрюють в одержанні хабара. ФОТО

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди у значному розмірі,...

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди у значному розмірі, за попередньою змовою групою осіб начальнику Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи та судово-медичному експерту одного із міжрайонних відділень (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, підозрювані одержали 4 тис. доларів США від підлеглого за призначення його на посаду судово-медичного експерта.
Заходи з викриття проводились слідчими СУ ГУ НП в області, за оперативного супроводу УСБ України у Івано-Франківській області.

Зауважимо, на даний час у суді вже слухається кримінальне провадження, розпочате у 2018 році про обвинуваченням керівника установи у вчиненні аналогічного злочину.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Читайте також: На Богородчанщині горів будинок. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...