Поліцейські Франківщини вшанували захисників України

14 жовтня урочистою ходою, панахидою та вічем відзначили День захисника України, День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. На території області відбулися 33...

14 жовтня урочистою ходою, панахидою та вічем відзначили День захисника України, День Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. На території області відбулися 33 масові заходи, на яких правоохоронці забезпечили публічну безпеку.

Розпочалися заходи в обласному центрі у Меморіальному сквері, де панахидою вшанували полеглих за волю і незалежність України. До поминальних долучився заступник начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Остап Білейчук. Разом з колегами-поліцейськими керівництво поліції вшанувало в Меморіальному сквері загиблих, серед яких і правоохоронці області, які віддали найцінніше – власне життя.

Опісля урочистою ходою франківці вирушили до Вічевого майдану, де відбувся молебень до Пресвятої Богородиці та урочистості з нагоди свят.

Поліцейські у ці святкові дні працювали у посиленому режимі і цілодобово забезпечували публічну безпеку. На території області відбулися 33 масових заходи, які пройшли у відповідності до норм Конституції і в рамках чинного законодавства. До охорони публічного порядку 14 жовтня залучалися 162 працівника поліції та 35 військовослужбовців. Крім правоохоронців, які працювали під час масових заходів та проводили профілактичні бесіди із населенням задля недопущення будь-яких правопорушень, посилено патрулювали вулиці обласного центру та райцентрів наряди поліції. Інші колеги-поліцейські цілодобово здійснювали моніторинг соціальних мереж, також до забезпечення правопорядку залучалися вибухотехнічні та кінологічні служби. У заходах взяли участь 3 тисячі 35 мешканців Івано-Франківщини і гостей області.

Ми вдячні громадянам за розуміння і законослухняність, а організаторам за недопущення будь-яких провокативних дій та співпрацю з підрозділами поліції

Читайте також: Прикарпатські спортсмени відзначилися на чемпіонаті України з дзюдо

Категорії
Життя
Новини
Loading...