Калуські поліцейські розповіли першокласникам про правила безпеки на дорозі. ФОТО

Працівники ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції Калуського ВП зустрілися з наймолодшими учнями Калуської початкової школи №11 та поспілкувалися про вимоги до маленьких...

Працівники ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції Калуського ВП зустрілися з наймолодшими учнями Калуської початкової школи №11 та поспілкувалися про вимоги до маленьких пішоходів, пасажирів та велосипедистів.

Разом з школярами вони пригадали правила переходу проїжджих частин доріг, руху тротуарами та узбіччям, правила безпечної поведінки для юних велосипедистів та пасажирів.

Ювенальні поліцейські наголосили дітям на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху, адже їх порушення може обійтися надто дорого. Діти на прохання працівників поліції також описали свій маршрут до школи, зосередивши увагу на небезпеках, які можуть їх підстерігати на вулицях міста.

“З неабияким інтересом дітки знайомилися з облаштуванням службового транспорту працівників поліції, які контролюють безпеку дорожнього руху. А на згадку про цікаву та корисну зустріч школярики подарували поліцейським свої малюнки”, – йдеться у дописі.

Читайте також: На Прикарпатті за минулу добу сталося 4 пожежі

Категорії
Життя
Новини
Loading...