У Косові за перевезення стоячих пасажирів водія оштрафували на 17 тисяч

Водія автобусу, що курсував за маршрутом “Косів-Хімчин” райсуд Косівщини притягнув до відповідальності за фактом порушення карантинних вимог.  Відомо, що 27 липня чоловік здійснював перевезення...

Водія автобусу, що курсував за маршрутом “Косів-Хімчин” райсуд Косівщини притягнув до відповідальності за фактом порушення карантинних вимог. 

Відомо, що 27 липня чоловік здійснював перевезення пасажирів на стоячих місцях, незважаючи на те, що це було заборонено. Тоді на чоловіка склали протокол, пишуть Галицькі Гроші.

У суд водій не з’явився. У письмовому роз’ясненні прокоментувавши, що здійснював перевезення в рамках чинних вимог та в транспорті ще були 2 вільні місця. Також чоловік заявив, що поліцеські відмовились долучити про справи двох свідків, які готові були підтвердити його позицію.

У суді зазначені вище свідки підтвердили слова про вільні місця в салоні. Однак, обвинувачення спростувало їх показання. Проте, обвинувачення спростувало це, продемонструвавши кадри з нагрудних камер.

На відео було видно, як в момент, коли поліцейські увійшли в автобус, його салон через задній вихід покидало четверо пасажирів. Хоча висадка відбувалась не на передбаченій зупинці, а посеред полів.

Читайте також: Купив права в інтернеті: на Прикарпатті засудили 25-річного чоловіка за підробку посвідчення водія

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...