Прикарпатські поліцейські розслідують ДТП, у якій загинула пасажирка мопеда . ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у с. Крихівці, Івано-Франківської міської ради. За фактом смертельної аварії слідчими розпочато кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини. Сьогодні, 22 жовтня,...

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у с. Крихівці, Івано-Франківської міської ради. За фактом смертельної аварії слідчими розпочато кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини.

Сьогодні, 22 жовтня, близько 16 години 10 хвилин трапилася ДТП у селі Крихівці.

Слідчими встановлено, що 49-річний водій мопеда “Альфа” рухався в населеному пункті по вулиці Крихівецька в напрямку села Драгомирчани. Водій мопеда не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем “Volskvagen”, який рухався у попутному напрямку.

У результаті зіткнення пасажирка мопеда впала на проїжджу частину дороги. Після того, автомобіль “Лексус”, який рухався теж у попутному напрямку, здійснив наїзд на жінку. У результаті аварії 45-річна місцева мешканка від отриманих травм померла дорогою в лікувальний заклад.

Усіх водіїв транспортних засобів доправлено до медичного закладу для взяття крові, щоб дізнатись чи не був хтось з них в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

“Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до водіїв не порушувати Правила дорожнього руху! Найголовніше- не наражайте на небезпеку своє життя та інших!” – закликають правоохоронці.

Читайте також: На Прикарпатті трапилася ДТП. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...