В Івано-Франківську відкриють музей Владики Софрона Дмитерка

Відкриття музею відбудеться в рамках святкування храмового свята на парафії Царя Христа. Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. У неділю, 25 жовтня, у...

Відкриття музею відбудеться в рамках святкування храмового свята на парафії Царя Христа.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У неділю, 25 жовтня, у приміщенні монастиря Царя Христа, отців Василіян, що по вул. Незалежності, 181, відбудеться відкриття музею Владики Софрона Дмитерка, ЧСВВ. В колекції музею зібрані документи, особисті речі владики, речі літургійного вжитку, листи, книги, подарунки, світлини з різних періодів його життя.

З нагоди храмового свята протягом трьох днів на парафії проведуть реколекційні науки. Їх виголосить о. Ніканор Ситар, ЧСВВ.

​А вже в неділю о 12:00 год. розпочнеться святкова Архієрейська Божественна Літургія. Її очолить преосвященний Владика Василій Івасюк – Єпарх Коломийський УГКЦ. Під час спільної молитви Владика уділить дияконські свячення для п’ятьох монахів Чину святого Василія Великого.

Ласкаво просимо дотримуватися заходів безпеки, пов’язаних із пандемією коронавірусу! Для всіх, хто матиме бажання долучитися до спільної молитви, буде проводитися онлайн трансляція – https://www.facebook.com/parafijacarjakhrysta/“, – йдеться у дописі.

Читайте також: На Франківщині відкрили проїзд новим мостом через Дністер. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...