Керівник поліції Прикарпаття повідомив, що виборчий процес проходить без суттєвих порушень

Криміногенна ситуація на Івано-Франківщині контрольована. Розпочато одне кримінальне провадження за фактом незаконного використання виборчого бюлетеня офіційним спостерігачем у Тисменицькому району. Такі дії кваліфікуються за...

Криміногенна ситуація на Івано-Франківщині контрольована.

Розпочато одне кримінальне провадження за фактом незаконного використання виборчого бюлетеня офіційним спостерігачем у Тисменицькому району. Такі дії кваліфікуються за ч. 3 ст. 158-1 Кримінального кодексу України.

Також до поліції надійшло повідомлення, що у Богородчанському районі спостерігач знаходиться на виборчій дільниці, а на поясі у нього кобура з ножем.

На місці працювала слідчо-оперативна група. На цей час розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 Криміналоного кодексу України.

Володимир Голубош закликав усіх учасників виборчого процесу дотримуватися чинного законодавства, а у разі виявлення правопорушень – повідомляти про них за номером 102.

Ситуаційний центр ГУНП в цілодобовому режимі моніторить хід виборчого процесу, стан криміногенної обстановки в області, обліковує усі повідомлення та забезпечує оперативне реагування на них.

Читайте також: На дільницях Прикарпаття фіксують черги та низьку явку виборців. ФОТО

Категорії
Влада
Новини
Loading...