Пізнай свою долю. Гороскоп на 2015р.

На носі вже 2015 рік і кожен хоче знати що йому принесе рік прийдешній. Овен Овнам в 2015 році, щоб домогтися успіху практично у...

На носі вже 2015 рік і кожен хоче знати що йому принесе рік прийдешній.

Овен

Овнам в 2015 році, щоб домогтися успіху практично у галузі, доведеться багато і наполегливо працювати. Правда і результатом ви будете цілком задоволені – стабільність на роботі або в бізнесі, рівні і довірчі відносини з близькою людиною, надійні друзі. 

Телець

Тельців в 2015 році чекають великі зміни в житті і головне завдання бути до них готовим, як можна ретельніше все спланувати – тоді все складеться якнайкраще.

Близнюки

У 2015 році зірки постійно будуть кидати Близнюкам виклик у вигляді різних нових можливостей, ризикованих  заходів, несподіваних пропозицій. Ви будете в розгубленості, а іноді і в паніці – що робити, все йде не так як завжди.

Рак

У 2015 році Раки нарешті зможуть зітхнути спокійно – весь рік ви можете не замислюватися ні про що, крім своїх бажань і планів ваших близьких. Іноді ви будете навіть противиться своїй удачі – але це не допоможе, рік Кози в будь-якому випадку принесе вам успіх і процвітання. 

Лев

Леви відмінно попрацювали в минулому році і в 2015 можуть спокійно займатися збором врожаю, все що було задумано – здійсниться. У вашому житті закінчився цілий етап – починається новий, але не менш важливий. 

Діва

Дів у 2015 році чекають духовні пошуки, хоч зовні ви і будете залишатися абсолютно спокійними, всередині у вас все буде в русі. Через це краще займатися тим, що дійсно вам подобається і менше замислюватися про якісь матеріальні цінності. 

Терези

Терези – ваш знак завжди асоціювався з весною, чимось новим, необмеженою свободою, природністю, самовираженням і в 2015 році ви зможете повною мірою усім цим добром скористатися.

Скорпіон

Скорпіон, хоч на вас завжди і можна було покластися і вашою сильною стороною була стабільність і надійність, в 2015 році вам доведеться піклується в першу чергу про себе. Можливо вам здасться, що життя не справедливе – комусь доля буде підносити все на тарілочці, хтось буде дружити з удачею як з давнім другом, а ви якщо щось і отримуєте, то тут-же доводиться з цим розлучитися. 

Стрілець

2015 буде вдалим в першу чергу для амбітних Стрільців. Зірки обіцяють вам проникливість і творчий підйом. Властивості вашого знака – комунікабельність, прагнення до досліджень і експериментів знадобляться вам в цьому році якнайкраще.

Козерогі

Тим, хто народився під знаком Козерога,  весь 2015 доведеться щось проштовхувати, пробивати, про щось домовлятися і з чого якось викручуватися. Легко вам не буде, але старання дадуть користь. Головна умова – не стійте на місці, щоб отримати хоч щось, треба рухатися хоч кудись. Ну а якщо ви будете точно знати, чого хочете, то попутний вітер вам забезпечений. 

Водолій

Водоліям у 2015 році зірки радять не відриватися від колективу і на час залишити свої амбіції. Працюйте, намагайтеся, докладайте всі зусилля для досягнення результату, але забудьте про хвастощі і не пишаєтеся успіхами, інакше не отримаєте нічого. Скромність – ось ваш запорука успіху в цьому році. 

Риби

Якщо минулий рік для вас був часом духовних пошуків, то в 2015 році все навпаки – Риб чекає багато практичної роботи і абсолютно реальних справ, від яких і залежатиме ваш успіх. Це дуже вдалий час для створення кар’єри, навчання, просування по службі, а може і просто заробляння грошей.

Джерело: patrioty.org.ua

Категорії
Життя
Новини
Loading...