Нічні чування у Старуні відбудуться в режимі онлайн

Нічні моління відбуваються кожного місяці, в ніч з 29 на 30 число. Як і в попередні рази, вони пройдуть в режимі онлайн. Про це...

Нічні моління відбуваються кожного місяці, в ніч з 29 на 30 число. Як і в попередні рази, вони пройдуть в режимі онлайн.

Про це інформує пресслужба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

У ніч з 29 на 30 жовтня в Паломницькому центрі «Симеон Лукач», що в с. Старуня, Богородчанського району, відбудуться традиційні нічні чування. Цього разу проповідником буде о. Василь Чорній з Івано-Франківська.

Традиційно чування розпочнуться о 19:00 год. молитвою Вечірні. Опісля віряни також помоляться молебень, вервицю. Також в програмі чувань заплановані молитви на оздоровлення та благословення мощами нашого блаженного Симеона Лукача.

Окрім того, всі присутні візьмуть також участь у молитві на новозаведеній Хресній Дорозі. Ця молитва буде супроводжуватися молитовним походом з палаючими свічками, що, безумовно, додасть молитовного духу для прочан.

Кульмінацією нічних чувань стане Божественна Літургія.

Кожен молитовний блок буде перериватися на цікаву науку від проповідника. Наук цього разу буде три. Проповідник – о. Василь Чорній, настоятель храму Всіх Святих Українського Народу УГКЦ, що у м. Івано-Франківську, поетапно буде відкривати нам тему «Вдячності» на прикладі життя апостолів Юди та Петра.

Протягом цілого вечора буде можливість приступити до Таїнства покаяння або ж духовно порозмовляти з отцем-проповідником чи запрошеними отцями.

Дивитися чування можна за посиланнями:

YouTube  https://bit.ly/2SajTG2

Facebook  https://bit.ly/2GfBoCn

Читайте також: На Коломийщині сталася аварія

Категорії
Життя
Новини
Loading...