За добу на Прикарпатті сталося п’ять пожеж

За минулу добу, 29 жовтня, в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь,...

За минулу добу, 29 жовтня, в Івано-Франківській області зареєстрували 5 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

О 07:07 селища міського типу Рожнятів на вулиці Франка виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено електричний бойлер та кухонні меблі. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:49 в селі Уторопи Косівського району виникла пожежа дерев’яного недіючого житлового будинку. Вогнем знищено будівлю та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:24 в місті Івано-Франківськ на вулиці 24 Серпня виникла пожежа сухого гілля на відкритій території дачної ділянки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:56 в місті Івано-Франківськ на вулиці Молодіжній виникла пожежа коврика в під’їзді на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

30 жовтня о 04:55 в селі Нижній Струтин Рожнятівського району виникла пожежа недіючого дерев’яного житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадуємо, сьогодні, 30 жовтня, в Івано-Франківську трапилося загоряння автівки.

Читайте також: На Прикарпатті знайшли заблукалого грибника

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...