Газова труба, літня кухня та гаражний комплекс: наслідки пожеж на Франківщині

За минулу добу, 2 листопада, в Івано-Франківській області зареєстрували 6 пожеж. Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь,...

За минулу добу, 2 листопада, в Івано-Франківській області зареєстрували 6 пожеж.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що трапилися.

2 листопада о 15:38 в селі Горохолин Ліс Богородчанського району виникла пожежа дровітні та частково житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем знищено дровітню та пошкоджено стіну житлового будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власниці.

О 16:45 в урочищі Криве Болехівської міської ради виникла пожежа стіни та покрівлі тимчасової дерев’яної будівлі. Вогнем пошкоджено тимчасову будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:45 в місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа побутового сміття на відкритій територій. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

3 листопада о 00:44 в місті Івано-Франківськ на вулиці Миколайчука виникла пожежа побутового сміття в сміттєвих баках на відкритій території. Вогнем знищено 1 сміттєвий бак та побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 02:30 в селі Іваниківка Богородчанського району виникла пожежа газової труби в приміщенні кухні приватного житлового будинку. Вогнем пошкоджено газову трубу в приміщенні кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:16 в місті Тлумач на вулиці Петра Могили виникла пожежа перекриття в приміщенні літної кухні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У квартирі Франківська знайшли тіло жінки

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...