У Івано-Франківську поліцейські охорони затримали чоловіка зі зброєю. ФОТО

Подія сталася близько 16:00. Правоохоронці виїхали на сигнал «Тривога» до охорюваного об’єкту для припинення адміністративного правопорушення, а в результаті затримали громадянина із зброєю. О...

Подія сталася близько 16:00. Правоохоронці виїхали на сигнал «Тривога» до охорюваного об’єкту для припинення адміністративного правопорушення, а в результаті затримали громадянина із зброєю.

О 15:54 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з магазину, що знаходиться по вулиці Тичини. На місце події було негайно скеровано наряд реагування поліції охорони.

Як з’ясувалося, в магазині перебувала особа з явними ознаками алкогольного сп’яніння та порушувала публічний порядок. На дану особу було складено адміністративну постанову.

Під час складання відповідної документації, поліцейський-водій капрал поліції Сергій Крайдуба побачив конфлікт між групою невідомих осіб з протилежної сторони від охоронюваного об’єкту. У руках одного з невідомих він помітив предмет, схожий на вогнепальну зброю.

Поліцейські негайно зупинили правопорушення та наказали надати невідомий предмет для огляду. На що громадянин відмовився та намагався приховати його у кишеню верхнього одягу. Однак предмет, схожий на вогнепальну зброю, випав із кишені. Правопорушника негайно затримали.

На місце події поліцейські охорони викликали наряд патрульної служби та слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції для проведення слідчих дій. Затриманим виявився житель Надвірнянського району 1992 року народження. Вилучений предмет направили на проведення експертизи. Триває слідство”, – йдеться у дописі.

Читайте також: На Прикарпатті за позовом прокуратури розірвано договір оренди земельної ділянки водного фонду вартістю понад 7 млн грн

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...