Поліцейські Прикарпаття повідомили про підозру чоловіку, який намагався надати неправомірну вигоду слідчому

За грошову винагороду в розмірі 500 доларів США чоловік хотів домовитись з слідчим Тисменицького відділення поліції про уникнення кримінальної відповідальності. Слідчі розпочали досудове розслідування....

За грошову винагороду в розмірі 500 доларів США чоловік хотів домовитись з слідчим Тисменицького відділення поліції про уникнення кримінальної відповідальності. Слідчі розпочали досудове розслідування.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

У вівторок, 3 листопада, слідчі Тисменицького відділу поліції за погодженням місцевої прокуратури повідомили про підозу 21-річному мешканцю Тернопільської області, котрий намагався надати неправомірну вигоду поліцейському.

Слідчий невідкладно повідомив керівництво поліції та працівників управління Департаменту внутрішньої безпеки про протиправне діяння зловмисника.

Правопорушник деякий час переховувався від органу досудового розслідування та в ході оперативно-розшукових заходів його розшукали та затримали.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім того, відносно зловмисника розпочаті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) та ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На Вовчинецькій горіла автівка. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...