На Прикарпатті підрядника підозрюють у заволодінні бюджетними коштами в сумі понад 14 млн грн

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури керівнику підрядної організації повідомлено про підозру в заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем та у службовому підробленні,...

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури керівнику підрядної організації повідомлено про підозру в заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем та у службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості, внаслідок чого заволодів бюджетними коштами в сумі понад 14 млн грн, які були виділені із державного бюджету на будівництво басейну в місті Коломия.

Досудове розслідування здійснюється СУ ГУНП в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду”, – нагадують у прокуратурі.

Читайте також: На Франківщині дворічна дитина зачинилася у квартирі – визволяли рятувальники

Категорії
Гроші
Новини
Loading...