Прикарпатські правоохоронці викрили чоловіка на спробі надати неправомірну вигоду працівнику поліції. ФОТО

Неправомірну вигоду прикарпатець намагався дати начальнику слідства Калуського відділу поліції за сприяння у вирішенні питання з приводу отримання посвідчення водія. Поліцейські розпочали досудове розслідування....

Неправомірну вигоду прикарпатець намагався дати начальнику слідства Калуського відділу поліції за сприяння у вирішенні питання з приводу отримання посвідчення водія. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Вчора, 4 листопада, слідчі Калуського відділу поліції спільно з працівниками Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури задокументували факт надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

59-річний мешканець Тисменицього району запропонував начальнику слідства неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень, за спияння у вирішенні питання про закінчення курсів водіння та отримання посвідчення водія.

Правоохоронець невідкладно повідомив керівництво поліції та працівників управління Департаменту внутрішньої безпеки про протиправне діяння зловмисника.

Викрили чоловіка безпосередньо під час передачі ним зазначеної суми.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Читайте також: На Прикарпатті екологічна інспекція виявила незаконну рубку лісу на 230 тис.грн.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...