На Прикарпатті водія, який у стані алкогольного сп’яніння на смерть збив велосипедиста, засудили до 5 років позбавлення волі

За підтримки публічного обвинувачення Івано-Франківською обласною прокуратурою суд виніс вирок винуватцю смертельної ДТП. Встановлено, що у грудні 2019 року 33-річний водій автомобіля “Аudi А6”,...

За підтримки публічного обвинувачення Івано-Франківською обласною прокуратурою суд виніс вирок винуватцю смертельної ДТП.

Встановлено, що у грудні 2019 року 33-річний водій автомобіля “Аudi А6”, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив наїзд на 23-річного велосипедиста на неосвітленій ділянці дороги, після чого з місця події втік, залишивши потерпілого в небезпечному для життя стані. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Прокурором у суді надано беззаперечні докази, за сукупністю яких вину обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 135, ч. 2 ст. 286 КК України,було доведено. Йому призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки”, – йдеться у повідомленні.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківську рятувальники відчиняли двері житла, де літня жінка потребувала допомоги медиків

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...