За вихідні у ДТП на Франківщині один пішохід загинув, ще двоє – травмувалися. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася в смт. Делятин, з потерпілими у Надвірнянському та Долинському районах. Слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини....

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася в смт. Делятин, з потерпілими у Надвірнянському та Долинському районах. Слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини.

14 листопада о 4 годині сталася смертельна аварія у смт. Делятин, Надвірнянського району. Як наразі встановлено, 29-річний водій автомобіля «Volkswagen LT-35» на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на місцевого мешканця, інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

Від отриманих травм 31- річний чоловік загинув на місці події.

За результатами проведеного медичного освідчення – водій перебував у наркотичному сп’янінні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ще одна аварія сталася 14 листопада о 17 годині у селі Лісна Тарновиця, Надвірнянського району.

Слідчі встановили, що 19- річний мешканець району, керуючи автомобілем «ВАЗ2105», по вулиці Кобилянської скоїв наїзд на 24-річного пішохода, який рухався по правому боці проїжджої частини в попутньому напрямку.

Внаслідок ДТП пішохода з травмами госпіталізовано до лікувального закладу.

Як встановили поліцейські водій автівки перебував у алкогольному сп’янінні.

На нього працівники групи реагування патрульної поліції склали протокол за ст.130 КУпАП, а також слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ.

Аварія, у якій постраждав ще один пішохід трапилася 15 листопада о 20:40 в селі Тячпе, Долинського району.

Попередньо встановлено, що 19-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», рухаючись автодорогою Н-10 сполучення «Чернівці-Стрий-Мамалига», вчинив наїзд на 30-річного пішохода, місцевого мешканця.

Внаслідок ДТП пішохода з травмами доставлено до лікувального закладу.

Водій – тверезий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.

“Поліцейські Івано-Франківщини наголошують водіям і пішоходам неухильно дотримуватися ПДР. Задля власної безпеки будьте помітними на дорозі у темну пору доби: носіть на одязі світловідбиваючі елементи чи вмикайте ліхтарик”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Прикарпатців попереджають про сильний туман

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...