На Коломийщині 12-річний учень “замінував школу”. ФОТО

Поліцейські встановили особу школяра, який повідомив про замінування школи на Коломийщині. Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області. З навчального закладу евакуювали усіх учнів і...

Поліцейські встановили особу школяра, який повідомив про замінування школи на Коломийщині.

Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

З навчального закладу евакуювали усіх учнів і вчителів, після чого працівники вибухотехнічної служби обстежили будівлю. В результаті жодних вибухових або небезпечних пристроїв виявлено не було.

Сьогодні, 16 листопада, на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування школи у селі Велика Кам’янка, Коломийського району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи із службовою собакою та представники інших екстрених служб, – розповіли у поліції.

Поліцейські встановили особу школяра, який повідомив про замінування навчального закладу. Ним виявився 12- річний учень школи. Хлопець зателефонував у поліцію з чужого мобільного телефону.

Правоохоронці опитали школяра в присутності його батьків. Вирішується питання правової кваліфікації події та притягнення батьків неповнолітнього до адміністративної відповідальності.

Читайте також: У Франківську не розминулися два легковики: рух транспорту ускладнено

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...