На гірських перевалах Франківщини чергуватимуть дорожники

За прогнозами Гідрометеоцентру, 17 листопада в гірських районах Івано-Франківської області очікуються снігопади та зниження температури повітря до 6 градусів морозу. Про це повідомляє Служба...

За прогнозами Гідрометеоцентру, 17 листопада в гірських районах Івано-Франківської області очікуються снігопади та зниження температури повітря до 6 градусів морозу.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

У зв’язку із можливим суттєвим погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг звернулася до підрядних організацій, що відповідають за зимове утримання доріг, забезпечити готовність техніки, задіяної до розчистки доріг від снігу, та проведення протиожеледних заходів. Організована робота диспетчерської служби”, – йдеться у дописі.

Насамперед така готовність стосується ділянок доріг Н-09 Мукачево – Львів біля Яблуницького перевалу, Р-21 Долина – Хуст біля Вишківського перевалу та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у районі Кривопільського та Буковецького перевалів.

“Закликаємо водіїв бути готовими до зміни погодних умов та подбати про відповідне укомплектування транспортних засобів”, – зазначають дорожники.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Богородчанський деканат розділили на два

Категорії
Життя
Новини
Loading...